Privacy Policy

Bodyfashion by Marina (gevestigd en kantoorhoudende te Herwijnen aan de Waaldijk 22, 4171 CE Herwijnen) respecteert de privacy van de personen die van haar diensten gebruik maken en stelt de bescherming daarvan te allen tijde voorop.

Via onze website https://www.bodyfashionbymarina.nl en via onze winkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met alle gegevens die we ontvangen en houden ons aan de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dat betekent onder andere dat wij:
• via deze privacyverklaring vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken.
• het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot noodzaak voor legitieme doeleinden.
• u, indien vereist, vragen om uitdrukkelijke toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
• passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen.
• dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.
• uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze website en in onze winkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
• NAW gegevens
• Telefoonnummer
• Factuuradres
• E-mailadres
• Betalingsgegevens
• Geslacht
• Ordergegevens

Bijzondere persoonsgegevens
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers jonger dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder ouderlijke toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@bodyfashionbymarina.nl zodat wij deze informatie kunnen verwijderen.

Doeleinden
Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doeleinden:
• het uitvoeren van de gebruikersovereenkomst.
• de uitvoering van uw bestelling.
• u op de hoogte te houden van het verloop van uw bestelling.

Contactformulier en boekingssysteem
Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier of om een afspraak te maken via het boekingssysteem. Hierbij wordt u gevraagd diverse gegevens in te vullen om uw (aan)vraag te behandelen. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
• het verzorgen van de hosting en het beheer van onze weboplossingen.
• technische ondersteuning bij de gegevensverwerking van onze ICT-toepassingen.
• verzekeraars.
• het verzorgen van de (financiële) administratie/onze accountant.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. 

Cookies
Onze website maakt geen gebruik van cookies.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Wijzigingen
Wij behouden ons zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze Privacy Policy. Dit zullen we via de website kenbaar maken. De wijzigingen zullen direct worden opgenomen in de Privacy Policy.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven die wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons, of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar privacy@bodyfashionbymarina.nl. Wij zullen zo snel mogelijk (en zeker binnen vier weken) op uw verzoek reageren.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit, dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op!

Contactgegevens
Bodyfashion by Marina
Waaldijk 22
4171 CE Herwijnen
privacy@bodyfashionbymarina.nl

Dit Privacy Statement is voor het laatst aangepast op 01-02-2021.